Indisk gourmet takeaway i København.
Bindia åbnede deres første restaurant på Trianglen i 2003. Tanken var, at det udelukkende skulle være en restaurant, men efter stor efterspørgsel fra kunderne, gik de over i take away segmentet. Herefter er det gået stærkt for Bindia. i 2006 åbnede de Danmarks første rendyrkede take away for indisk mad - bestil take away online hos Room Service og få leveret vegansk superfood direkte til din dør eller arbejdsplads.
Bindia dyrker kunsten, at få bæredygtighed og smag til at smelte sammen med overlegen håndværk og erfaring. B'india er udover rigtig lækker indisk mad, fokuseret på økologi og bæredygtighed. Derfor giver Biindia dig mulighed for, at nyde friske og lækre indiske retter leveret i grøn indpakning, og vi hos Room Service sørger for at få maden leveret hjem til dig.
Bindia har siden 2015 haft Det Økologiske Spisemærke, hvilket vil sige de er 30-60% økologiske, hvor de hverken bruger konserveringsmidler, farvestoffer eller friture i deres madlavning. Deres bæredygtighed fremgår også da de kun anvender grøn strøm, har sagt farvel til plastik, og har tæt på ingen madspild. Du skal vælge B'india, hvis du gerne vil bidrage til en grønne fremtid, samt ønsker lækker indisk mad.
Ydermere, benytter Bindia sig også af grønnere indpakning. Deres bæreposer, menukort og take away skåle, er fremstillet af 100% genanvendt, ubleget papir.
Bindias madfilosofi stammer fra en af verdens ældste medicinske videnskaber: Ayurveda, oversat til dansk: "Viden om livet og at leve længe". Ejeren af Bindia, Amer, har studeret netop denne medicinske videnskab, og har formået, at sammensætte dette med hans madlavning. Hans morfar var Ayurveda læge og har derfor altid haft godt kendskab til den gamle medicinale videnskab. i Ayurveda fungerer mad som forebyggende medicin og er her med til at skabe den primære drivkraft bag en god og sund krop, samt et stærkt immunforsvar.